Начало / Свят / Излезе нов роман на Дийн Кунц

Излезе нов роман на Дийн Кунц

Нов роман от майстора на ужаса Дийн Кунц е вече на американския книжен пазар, съобщи „USA Today“. Той е озаглавен „Innocence“ и е мистичен трилър. Книгата е публикувана от „Bantam“ и е 352 страници.

Творбата разказва за млад мъж, който е отлъчен от обществото заради своята гледна точка и жена, която вярва, че баща й е убит. Той знае, че ще бъде унищожен, ако се покаже, а тя се крие от врагове, които ще я наранят, ако я открият. Трагедиите на двамата свързват техните съдби. А часът на разплата наближава. В този роман Кунц смесва мистерия, трилър, съспенс и психология, като предлага остър поглед към дълбините на човешката душа.

Дийн Кунц е американски писател, роден през 1947 г. Пише в жанровете трилър, ужаси, мистерия и сатира. Преди да стане писател работи като учител. Като малък е малтретиран от баща си и това продължава да оказва влияние върху творчеството му. Нееднократно негови романи са оглавявали бестселър листи. Много негови книги са преведени на български, сред тях „Черен лед”, „Съпругът”, „Брат Од”, „Пророчество” и др.

Книги от Дийн Кунц тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

226478_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (26 април – 2 май)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Глина от Виктория Бешлийска 2. Хора от Катерина Хапсали 3. Дамски гамбит …