Начало / България / Автобиографията на Алекс Фъргюсън в „Хеликон” тази седмица

Автобиографията на Алекс Фъргюсън в „Хеликон” тази седмица

Автобиографията на бившия мениджър на „Манчестър Юнайтед”, Алекс Фъргюсън, ще се продава в „Хеликон”.  Очаква се в средата на тази седмицата „My Autobiography” да бъде в книжарниците на най-голямата книгоразпространителска верига.

Мемоарите на футболната легенда е най-бързо продаващата се нехудожествена книга във Великобритания. Автобиографията на Фъргюсън стартира по-силно дори от „Моята истина”  на Дейвид Бекъм.

В книгата си Фъргюсън разказва за отношенията си с Уейн Руни, Рууд ван Нистелрой, Рой Кийн, Дейвид Бекъм ,Рафаел Бенитес, Арсен Венгер, за войната му с  Би Би Си и омразата му към Футболната асоциация и съдиите. „My Autobiography” предизвика и доста скандали заради безпардонните оценки на шотландеца. Читатели намериха и 45 фактологични грешки. Едно от разминаванията е свързано с уелския полузащитник Райън Гигс. Фъргюсън пише, че Гигс е дебютирал за Юнайтед на 16 години, а това се случва, когато уелсецът е на 17. От издателската къща „Ходър и Стоутън” обявиха, че са готови да върнат парите за книгата на всеки недоволен читател.

Свързани заглавия

Автобиографията на сър Алекс Фъргюсън е вече в книжарниците
Сър Алекс Фъргюсън прави промоционално турне за мемоарите си
Следващият месец излиза книга с реакции след отказването на сър Алекс Фъргюсън

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

226478_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (26 април – 2 май)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Глина от Виктория Бешлийска 2. Хора от Катерина Хапсали 3. Дамски гамбит …