Начало / Любопитно / „Ангели за всеки ден“ от Джени Смидли (анотация)

„Ангели за всеки ден“ от Джени Смидли (анотация)

Случвало ли ви се е внезапно да усетите повей в спокоен ден или перце неочаквано да полети към вас, или събитията да се подреждат в непредсказуем ред? Най-вероятно това са признаци за присъствието на ангел в живота ви.
Джени Смидли е световноизвестен специалист по общуване с ангели. Именно те са вдъхновението за създаването на „Ангели за всеки ден“ – книгата, която е променила живота на милиони хора по света.
Имам ли свой ангел? Грижи ли се моят ангел за мен? Как мога да вляза във връзка с него? Възможно ли е да получавам ангелска помощ и насоки? Това са само част от въпросите, които Джени редовно получава в писма от своите читатели.
„Тъжно е, но е факт – някои хора все още смятат, че не заслужават да имат собствен ангел!“ – споделя Смидли.  Затова тя решава да събере на едно място всички вълнуващи разкази за срещи с ангели, случили се както при изключително драматични обстоятелства, така и във всекидневието. Към тях добавя полезни съвети за това как до приемем спокойно присъствието, как  да открием нашите ангели, да се свържем с тях и дори да получим доказателства за присъствието им. Тази книга със сигурност ще ви убеди, че абсолютно всеки човек, а дори и четириногите ни приятели, има свой ангел хранител.
В своята вдъхновяваща книга Смидли ни убеждава, че ангелите са част от света без значение от културата или религията. Ако сте отворили съзнанието си и искате да повярвате в съществуването на ангели, то тя ще ви убеди, че ангели има, независимо от формата, в която присъстват в живота ни. „Истината е, че ангелите ни обичат безусловно и ще ни помагат независимо от статуса ни в света“, споделя Джени Смидли.

ЗА АВТОРА

Джени Смидли е уважаван духовен учител, терапевт и съветник. Освен писател и журналист, тя е телевизионен и радиоводещ. Джени е редовен автор в специализираните издания за езотерика във Великобритания и е участвала в телевизионни предавания, в които говори за вълшебната сила на ангелите и съществуването на живот след смъртта. Тя има уникалната дарба да прави лични портрети на ангели, което я утвърждава като търсен консултант и уважаван автор на различни статии и трудове.
Живее в красивото графство Съмърсет заедно със съпруга си Тони, с когото са женени повече от четиридесет години.

„Ангели за всеки ден“  тук

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

Dirndl-Lederhosen-costumes-Munich-Oktoberfest-2019-Germany

Октоберфест с книга вместо с бира в ръка

Ето книги, които могат да съхранят духа на празника В наши дни Октоберфест се слави …