Начало / Свят / Книга от Дейвид Бекъм излиза през октомври

Книга от Дейвид Бекъм излиза през октомври

Нова книга от Дейвид Бекъм ще излезе на 31 октомври, съобщи thebookseller.com. Творбата, която все още няма заглавие, ще бъде публикувана от „Headline”. Изданието, макар да съдържа и текст, ще бъде основно с ексклузивни фотографии от дългата кариера на английския футболист. Самият Бекъм пък се е съгласил да участва в промотирането на книгата.

Джонатан Тейлър, директор на нехудожествения отдел в издателската къща, коментира: „Дейвид Бекъм е без съмнение най-широко познатия спортист на планетата. Тази прекрасна книга ще бъде идеален начин за неговите милиони фенове по света да отпразнуват забележителната му кариера. Целият ни екип ще се посвети на проекта, като се надяваме на международен успех”.

Бекъм (38) прекрати футболната си кариера през май тази година. Той игра професионално 20 години. Има 115 мача за Англия, като в 58 от случаите беше капитан. Защитава цветовете на „Манчестър Юнайтед”, „Реал Мадрид”, „Милан”, „ЛА Галакси” и „ПСЖ”. Досега е публикувал 2 книги: автобиографичните „David Beckham: My World” (2000 г.) и „Моята истина” (2003 г.).

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

the-little-girl-3045364_1920

Книжките с герои са по-полезни за децата

Локомотиви или говорещи предмети по-скоро ги разсейват Изследването е проведено в Университета на Флорида, като …