Начало / Свят / Книга от Дейвид Бекъм излиза през октомври

Книга от Дейвид Бекъм излиза през октомври

Нова книга от Дейвид Бекъм ще излезе на 31 октомври, съобщи thebookseller.com. Творбата, която все още няма заглавие, ще бъде публикувана от „Headline”. Изданието, макар да съдържа и текст, ще бъде основно с ексклузивни фотографии от дългата кариера на английския футболист. Самият Бекъм пък се е съгласил да участва в промотирането на книгата.

Джонатан Тейлър, директор на нехудожествения отдел в издателската къща, коментира: „Дейвид Бекъм е без съмнение най-широко познатия спортист на планетата. Тази прекрасна книга ще бъде идеален начин за неговите милиони фенове по света да отпразнуват забележителната му кариера. Целият ни екип ще се посвети на проекта, като се надяваме на международен успех”.

Бекъм (38) прекрати футболната си кариера през май тази година. Той игра професионално 20 години. Има 115 мача за Англия, като в 58 от случаите беше капитан. Защитава цветовете на „Манчестър Юнайтед”, „Реал Мадрид”, „Милан”, „ЛА Галакси” и „ПСЖ”. Досега е публикувал 2 книги: автобиографичните „David Beckham: My World” (2000 г.) и „Моята истина” (2003 г.).

Прочетете още

245219_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (15 юли – 21 юли)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Призраци на Камино от Джон Гришам 2. Преследването на Аделайн Кн.1 от …