Начало / Любопитно / „Адска жега” от Ричард Касъл (анотация)

„Адска жега” от Ричард Касъл (анотация)

Немски еротичен танцьор.
Християнски свещеник.
Агресивни революционери с кървава история.
Тайнствен татуиран мъж.
Клуб за садо-мазо удоволствия и изчезнали домини.
Жесток наркобос.
Сенчест паравоенен взод на смъртта.
Арогантен агент на ЦРУ.

Всичко това е замесено в страховит, опасен и труден за възприемане от съзнанието на обикновените хора възел от секс, насилие, оръжие, трафик на хора и наркотици, тайни сделки и смърт.

В този капан се оказва Ники Хийт, когато решава да направи всичко възможно, за да разкрие загадъчната смърт на един уважаван и обичан от хората енорийски свещеник в нюйоркски садо-мазо клуб. Защото тя винаги се поставя на мястото на хората, които са загубили своите близки. И за нея никога новият случай не е поредното убийство. А винаги е лично.

Но сега Ники ще се изправи срещу  мрачна конспирация, достигаща най-високите нива в нюйоркската полиция. И точно когато достига на крачка от истината, тя изпада в немилост.

И на всичко отгоре губи своя ментор, шеф и приятел в най-тежкият за нея момент.
Лишена от полицейската си значка и оставена сама под прицела на убийците, тя няма вяра на никого. С изключение може би на единствения мъж в живота й, който не е ченге – репортерът Джеймисън Руук.

Насред най-студената зима в Ню Йорк от 100 години насам има едно нещо, което Ники е решена да докаже: Ще стане адски горещо!
„Адска жега” е третата книга на Ричард Касъл, която излиза на български. В книжарниците ще бъде в началото на юли.

РИЧАРД КАСЪЛ е автор на многобройни бестселъри, включително радушно приетата от критиката поредица за Дерик Сторм. Първият му роман „Сред дъжд от куршуми”, публикуван още докато Касъл е в колежа, получава престижната награда за криминална литература „Том Строу“ на организация Ном дьо Плум. В момента Касъл живее в Манхатън с дъщеря си и майка си, които изпълват живота му с радост и вдъхновение.

Книгите на Касъл тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

image0

Йордан Славейков: „Празнично семейство“ ще засити читатели, на които не им е по вкуса захаросаната любов

Талантливият режисьор и писател ни разказва за новата си книга Йордан Славейков вече направи силен …