Начало / Свят / Ринго Стар пусна е-книга с невиждани досега снимки на „Бийтълс”

Ринго Стар пусна е-книга с невиждани досега снимки на „Бийтълс”

Ринго Стар, бивш барабанист на групата „Бийтълс”, пусна книга с невиждани досега снимки на бандата, съобщи huffingtonpost.com. Тя беше публикувана единствено на електронен носител със заглавието „Photograph”.

Фотографията е била хоби на Стар. Той е направил въпросните снимки през 60-те години на ХХ век, но бил забравил за тяхното съществуване. Скоро ги открил в кутии, притежание на неговата тежко болна майка. „Чудех се какво ли крие в тях”, коментира музикантът. Сред фотографиите са такива от първото турне на състава в САЩ, както и от техни пътувания в Индия за срещи с духовни учители. Има снимки и от буквално последните дни на съществуване на „Бийтълс”.

Ринго Стар е английски музикант, роден през 1940 г. Придобива световна слава като барабанист на „Бийтълс”. Заема мястото на Пийт Бест през 1962 г. Изпълнява вокалите на някои от техните песни, включително хитовете „With a Little Help from My Friends” и „Yellow Submarine”. След като бандата се разцепва, Стар продължава да прави музика и до днес. Последният му албум е от 2012 г.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

Jimmy-Kimmel-Live-header3-850x553

Куентин Тарантино създаде смело първия си бестселър

Книгата му предизвика изключителни коментари „Имало едно време в Холивуд” се появява в разгара на …