Начало / България / Моника Василева на премиерата на „Дневник на необикновената жена“: Трудно е да бъдеш истинска жена

Моника Василева на премиерата на „Дневник на необикновената жена“: Трудно е да бъдеш истинска жена

В столичната  книжарница „Хеликон- България“ беше представена на книгата „Дневник на необикновената жена“ от Моника Василева.

„Книгата е ценна за съвременните жени с това, че разкрива женския духовен път и препятствията по него. Например съвместяването на различните роли и отиването отвъд тези роли – там, където жената може да бъде цялостна, да бъде себе си“, заяви Йоана Йорданова, редактор на книгата.

Моника Василева предизвика интереса на публиката, като разказа какво означава написването на вече втората й книга за нея. Авторката на „Подари си желаното тяло“ и „Дневник на необикновената жена“ сподели колко трудно е да бъдеш истинска жена в днешно време, колко усилия изисква комбинирането на грижа за семейството, кариерно развитие, реализация и открадване на няколко свободни мига за себе си. Книгата й се оказва полезен наръчник за всяка жена, която има желание да преоткрие женското начало в себе си и стъпка по стъпка да се научи да хармонира с околния свят без да ощетява тялото, душата или същността си.

Меги Колева, основател на център „Аюрведа“, беше специалният гост на премиерата. Тя сподели положителни впечатления от прочита на книгата и показа лесни практики за постигане на хармония между ума, тялото и душата на жената.

„Дневник на необикновената жена“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

296916513_360605982933633_8240628950639724535_n

„Бавни” четива за августовските дни

Прелистваме и страниците на душата с тези книги Лятото е изключително богат на усещания сезон …