Начало / Свят / Излезе трейлърът на „The Wolverine”

Излезе трейлърът на „The Wolverine”

Излезе трейлърът на филма „The Wolverine”, посветен на известния персонаж на „Марвел Комикс” Върколака, съобщи „Гардиън”. Отново в главната роля е скоро номинирания за „Оскар” Хю Джакман, а режисьор е Джеймс Манголд. Филмът ще излезе в кината в Обединеното кралство на 24 юли, а 2 дни по-късно ще започне да се прожектира и в САЩ.

Това е 6-то появяване на големия екран на персонажа от класическата комиксова серия „X-Мен”, както и втори филм, посветен на Логън/Върколака – героя на Джакман. В новия филм той е сам, объркан и уязвим, след развоя на събитията в „Х-Мен: Последният сблъсък”. Върколака ще се бори за живота си в поредица битки срещу японската престъпна организация „Якудза”. В трейлъра се вижда и евентуална възможност героя да загуби своите суперсили. Сюжетът е взет от графичен роман на Франк Милър от 1982 г.

Когато през 2009 г. излезе първият филм за Логън/Върколака „Х-мен Началото: Върколак”, критиците не бяха очаровани. Продукцията обаче се хареса на феновете и беше хит в боксофиса.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

kazakh-singer-roza-rymbaeva-biography_1

Посланието

Людмила Еленкова, Радио „Хеликон“ Обичам да пиша под музика. Самият израз звучи като „под диктовка“, …