Начало / Любопитно / „Матрицата на успеха – Предопределено ли е?” от Марияна Добранова (анотация)

„Матрицата на успеха – Предопределено ли е?” от Марияна Добранова (анотация)

Милионерите не се нуждаят от астрологията, тя е нужна на милиардерите“
Дж.П.Могран

Защо най-богатият човек в света е роден под знака Скорпион? Защо 12% от богатите празнуват рожденния си ден между 23 август и 22 септември? Дали това, че Девите са трудолюбиви, внимателни към детайлите и притежават аналитичен ум  са единственото, което е необходимо за успешен бизнес? Коя е причината само 6% от хората родени знака Стрелец да забогатяват, защото повечето от тях са неорганизирани и повече от всички други разчитат на късмета си?
Всеки човек поне веднъж в живота си се е замислял защо някои хора са богати, а други не. Как да забогатеем? Как да променим начинът си на мислене и да разберем как се става богат? Как да разберем кои са нашите най-силни страни и таланти?
Много хора, които работят за себе си или в свободна професия получават парите си благодарение на талантите си. Но в същото време много от тях не знаят, че това е заложено в техните хороскопи.
Матрицата на успеха е зашифрована в рождената ни карта и за нас е много важно да знаем как да се възползваме от нея. Повечето хора не знаят, че в хороскопите си имат уникален потенциал, който може да им донесе освен успех и пари.
Това е свързано с въздействието на определени домове е хороскопите ни, с влиянието на планетите на парите – Плутон, Венера, Юпитер или Марс.
Книгата е от поредицата Smart Books на издателство „24 квадрата”.

Марияна Добранова е родена в Пловдив, зодия Скорпион. Преди години приятелка й подарява първата книга за зодии, Марияна все още не знае, че един ден астрологията ще стане нейна професия. Запознава се с известния астролог Иван Станчев (1968-2007), става една от най-добрите му ученички и това променя живота й. Автор е на още и на книгите „Мъдростта на Зодиака-Как да продължим в Ерата на Водолея“„Обичам те според зодията”, „Зодии на вкус“ и „Зодии на път”, «2012-та Plan B: Как да продължим в Ерата на Водолея”.

„Матрицата на успеха – Предопределено ли е?” тук

Прочетете още

244349_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (15 април – 21 април)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Недовършена работа от Дейвид Балдачи 2. Плодовете зреят нощем от Неда Антонова 3. …