Начало / Свят / Хилари Клинтън планира нова автобиография

Хилари Клинтън планира нова автобиография

Хилари Клинтън планира да напише нова автобиография, съобщи huffingtonpost.com. Все още обаче няма подробности относно заглавието или съдържанието на творбата.

Клинтън ще напусне поста си като държавен секретар на САЩ тази седмица, като петък ще бъде последния й работен ден на тази длъжност. Тя обяви новината за книгата на въпрос относно бъдещите й планове. „Все още обаче не знам какво ще кажа в книгата. Първо имам да наваксвам от 20 години недостиг на сън”, коментира тя.

В неделя президентският историк Дъглас Бринкли заяви: „Тя се нуждае от време  за да работи върху своите мемоари. Вероятно ще съобщи на медиите за бъдещите си планове. Семейство Клинтън ще има важни решения за вземане в следващите 18-24 месеца”. Коментарът на Бринкли отново припомня за евентуалните намерения на Хилари Клинтън да се кандидатира за президент на САЩ. Тя обаче отказва да даде категоричен отговор.

Хилари Клинтън вече е публикувала мемоари, които се превърнаха в бестселър. „Преживяна история” излезе през 2003 г. По-рано, през 1996 г., тя публикува книгата „It Takes A Village”, която изследва въпроса за развитието на децата.

 

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

20-Figure11-1

Предизвестена ли е войната в Украйна – пророчеството на Езекиил

Васил Лазаров Библейските пророчества нямат нищо общо с разнообразните човешки предсказания, свързани с езичеството и …