Начало / Свят / Нов трилър на Дейвид Балдачи излиза утре

Нов трилър на Дейвид Балдачи излиза утре

Нов трилър на Дейвид Балдачи ще дебютира на книжния пазар в САЩ утре, съобщи „USA Today”. Заглавието на романа е „The Forgotten”, а издателство е „Grand Central Publishing”. Книгата е 432 страници. Трилърът е втори от поредицата за специален агент Джон Пулър. Припомняме, че първата част, „Ден нула”, е достъпна в родните книжарници.

Тук Джон Пулър отново ще се захване с най-тежките престъпления, защото е най-добрият в този занаят. Този път обаче е лично – леля му е открита мъртва в Перъдайс, Флорида. Местната полиция е на мнение, че смъртта й е причинена от инцидент. Малко преди да умре обаче, тя е изпратила мейл на бащата на Пулър, в който му казва че рая (игра на думи – на англ. paradise означава „рай”) не е това, което изглежда. Под красивите пейзажи, богатите имения и слънчевото време се крие шокираща конспирация.

Дейвид Балдачи е американски автор на бестселъри, роден през 1960 г. Роден и израснал е във Вирджиния, Още първата му книга – „Абсолютна власт” (1996 г.), става абсолютен хит. Романът е филмиран от Клинт Истууд, а в лентата участват самият Истууд, Джийн Хекман и Ед Харис. От тогава насам всяка книга на Балдачи жъне успех. Продадени са над 110 милиона копия от негови творби, преведени на 35 езика.

Книгите на Балдачи тук

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

223197_b

Отрезвяваща история за България създаде наш хроникьор

И народите имат душа, напомня ни Тони Зарев Неговата „Отрезвяваща история… и други истории” работи …