Начало / България / “24 чисто нови приказки” с премиера в двореца на децата

“24 чисто нови приказки” с премиера в двореца на децата

На 21 ноември от 17,30 ч. във фоайето на Националния дворец на децата ще бъде представена най-новата книга за деца от Величка Настрадинова – “24 чисто нови приказки”. Това издание е плод на съвместните усилия на децата от школата по “Мода и дизайн” с ръководител Милена Владкова, които са украсили с прекрасните си рисунки страниците на книгата и екипа на издателство “Летера”.

Талантливите илюстратори са получили вече и своя авторски екземпляр от заглавието. Младите актьори пък от театралната школа към Двореца на децата ще въведат присъстващите в приказния свят на писателката, наситен с всевъзможни твари – папагал, котараци, охлювче и променящи се към добро личности – стрелеца, Триочка и др. посредством драматизации и изразително четене на откъси от поместените приказки.

За творческия път и множеството литературни награди, чийто носител е Величка Настрадинова, ще разкаже представител от отдел “Маркетинг и реклама” от издателството, а за любовта си към приказките, посланията в тях и най-предпочитаната си малчуганска аудитория – самата писателка.

“24 чисто нови приказки” тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

1659308942971

Екзотичен остров търси спешно книжар

Единственото условие е да ходи бос Луксозен курорт, разположен на необитаем остров от Малдивите, търси …