Начало / България / Ученически конкурс „Да се обичаме разумно!“ в Пловдив

Ученически конкурс „Да се обичаме разумно!“ в Пловдив

Във връзка с 1 декември – Световен ден за борба със СПИН, общината в Пловдив обявява за учениците от всички общински и държавни училища конкурс за литературна творба и рисунка. Мото на конкурса е с послание“Да се обичаме разумно!“.

Крайна дата за предаване на творбите е 10 декември. Литературните творби трябва да са дълги до 3 печатни страници, размер А4. Рисунките трябва да са с размер 30 см на 50 см. Материалите за изработка са по избор. Възрастовите групи са 7г.-10г.,11г.-14г.,15г.-19г. От всяка възрастова група ще бъде излъчена по една първа награда за литературна творба и по една първа награда за рисунка.

Творбите ще бъдат приемани в Отдел „Образование и развитие“ на Община Пловдив, ул.“Цариброд“ №1, ет.3 от г-жа Дора Шопова от 03.12.2012г. до 10.12.2012г. Те ще бъдат оценявани от комисия от представители на Отдел „Образование и развитие“, отдел „Култура“, дирекция „Правно-нормативно обслужване“ и отдел „Търговски дружества, общински предприятия и здравеопазване“ при Община Пловдив и от РИО на МОН – гр.Пловдив. Комисията ще номинира най-добрите 3 литературни творби по една от всяка възрастова група и 3 рисунки по една от всяка възрастова група на 18.12.2012г., като авторите им ще бъдат наградени с предметни награди. Поощрителни награди ще получат и творбите на второ и трето място от всяка възрастова група за рисунка и литературна творба и учителите, вдъхновили най-добрите творци.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

image0

Джеймс Патерсън интервюира стотици войници за нова книга

Помага му сержант първи клас Мат Еверсман Мат е истински американски герой, който ръководи рейнджърите …