Начало / България / Премиера на „2012 – Plan B: Как да продължим в Ерата на Водолея” в „Хеликон-България”

Премиера на „2012 – Plan B: Как да продължим в Ерата на Водолея” в „Хеликон-България”

„2012 – Plan B: Как да продължим в Ерата на Водолея” – новата книга на Марияна Добранова, ще бъде представена в столичната книжарница „Хеликон-България” на 15 ноември, четвъртък, от 18,30 ч.

„По време на зимното слънцестоене, което е на 21 декември 2012 г. Сатурн ще е на 8 градуса в Скорпион, а Плутон на 8 градуса в Козирог. Всичко това означава едно: Очакват ни велики промени и трябва да сме подготвени за тях! Астрологията ми дава възможност да надникна през ключалката, за да направя прогнози и предположения за бъдещите възможности и събития. След 2011 година небесният ред започна да се пренарежда, а това води до кардинални промени. Повечето изменения в Космоса са придружени от геоложки и климатични промени за Земята и човечеството. Всички, които търсят пътя си знаят, че това е важно и не е случайно. Духовната криза дава възможност да постигнем по-високо развитие на съзнанието, но всичко зависи от нашия опит, познание и интуиция. Мъдростта на Зодиака ще ни помогне да се подготвим за промените. В епохата на Водолея ни очаква нещо невероятно и непредсказуемо, което ще преобърне целия свят…“,  заявява известната астроложка.

„2012 – Plan B: Как да продължим в Ерата на Водолея”  е четвъртата книга на Марияна Добранова. Тя нашумя с излязлата през 2009 г. „Зодии на вкус”.

„2012 – Plan B: Как да продължим в Ерата на Водолея” тук

Книгите на Марияна Добранова тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

1570188156

Честит 24 май – нека пишем мъдро и разумно, с любов!

Нали и Ран Босилек така е описал най-скъпоценното, което притежаваме − родната, българска реч: Родна …