Начало / България / „Хеликон-Стара Загора” се премести в по-удобен дом

„Хеликон-Стара Загора” се премести в по-удобен дом

„Хеликон-Стара Загора” има вече нов дом. Той се намира на ул. „Цар Симеон Велики” №100, само на няколко метра от старото помещение („Цар Симеон Велики” №102).

Вътрешно архитектурните и дизайнерските решения са в стила и духа на „Хеликон-Пловдив, Център” – най-голямата книжарница в България, както и новооткритите тази година в столицата „Хеликон-Славейков” и „Хеликон-Шишман”. Новата книжарница е на две нива и е по-удобна и просторна и предлага уютни оазиси за четене.

Огромното книжно богатство е разположено на две нива – лесно и достъпно за клиентите. Високите стандарти, които „Хеликон” налага в своите обектите, са демонстрирани блестящо и тук – на „Цар Симеон Велики” №100. Освен забележителния книжен фонд – над 38 000 заглавия,  в книжарницата могат да бъдат намерени аксесоари за четене, таблети, четци, сертифицирани биопродукти, богата гама от оригинални игри за малки и големи. Работното време е: 9.00 – 20.30 ч от понеделник до събота, в неделя – от 10.00 до 19.00 ч.

„Хеликон”  е създаден преди 20 години. Книжарниците с това лого са 17, разположени в 12 града на страната. Освен литература на български език „Хеликон” предлага и множество чуждоезични издания на утвърдени в света издателства като „Ташен”, както и богата гама списания.  Стремежът на „Хеликон” е не търговия, а книжарство. Книжарството е не само система от книжарници. То е популяризиране на българската книга у нас и в чужбина. Книжарството е подбор на книги с непреходна стойност, среща на рядката книга с нейния почитател. То включва издирване и внос на книги от Европа и САЩ по специална индивидуална поръчка за кратко време.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

171465_b

Топ 10 на „USА Today” за най-продаваните книги в САЩ

Седмичната класация на „USA Today” за най-продаваните книги в САЩ бе обновена 1  юли. Изданието …