Начало / Свят / Нов комикс за Супермен излиза през 2013 г.

Нов комикс за Супермен излиза през 2013 г.

Нов комикс за Супермен излиза през 2013 г., съобщиха от голямата комиксова компания „Ди Си Комикс”, цитирани от huffingtonpost.com. Тя ще бъде дело на автора Скот Снайдър и художника и издател Джим Лий. Творбата ще излезе по случай 75-годишнината на Супермен на страниците на „Ди Си Комикс”, която ще се навърши догодина. Твърде възможно е графичния роман да бъде и начало на нова поредица за един от най-известните супергерои.

Скот Снайдър в момента е звезда в света на комиксите, особено след излизането на произведението му за Батман  – „Batman #13”, по-рано този месец. Лий заяви: „През последните години се опитвам да работя единствено с най-добрите в сферата. Наблюдавам внимателно кариерата на Скот и мога да каже, че съм абсолютно запленен”.

Снайдър е въодушевен за новия си проект. Той споделя подробности: „Ще поставя Супермен пред предизвикателства, които ще го разтърсят до мозъка на костите. Джим е невероятен в изобразяванетона ключовите моменти за персонажа и аз се вълнувам, че ще работя с него. Ще се опитам да взема силните страни на Супермен и да ги обърна в слабости. Обещавам, че ще изненадам читателите. Ще запазя класическия образ на Супермен, но той ще бъде нов, свеж и различен”.

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

225048_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (14 септември – 20 септември)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Танцувай с мен от Сюзън Елизабет Филипс 2. Живот в скалите от …