На фокус
Начало / Свят / Нов роман от Нийл Геймън излиза през лятото на 2013 г.

Нов роман от Нийл Геймън излиза през лятото на 2013 г.

Нов роман от Нийл Геймън ще излезе на англоезичния книжен пазар през лятото на 2013 г., съобщи thebookseller.com. Заглавието е „The Ocean at the End of the Lane”. Геймън описва творбата си като „роман за детство и спомени. За магията на историите и как всеки от нас се сблъсква с мрака в себе си. За страх, смърт, любов, семейство. Но изначално, това е роман за оцеляване”.

Издателство ще бъде „Headline”. Джейн Морпет, която е мениджмънт директор в издателската къща, коментира: „Това ще бъде невероятен роман от гениален разказвач. Ние ще го публикуваме през юли следващата година най-вероятно с твърда и мека корица, както и в електронен формат. Така всеки ще има възможност да се наслади на книгата, както аз се насладих на ръкописа”.

Нийл Геймън е известен английски писател, роден през 1960 г. Той пише фентъзи. Известни негови книги са „Добри поличби”, „Каролайн”, „Книга за гробището” и др. Тези и други негови творби могат да бъдат намерени в българските книжарници. Двукратен носител е на награди „Хюго” и „Небюла”.

Книги от Нийл Геймън тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

11697_prostirani-svejk

Оригиналът на Швейк ще бъде изложен за ден

Публика ще го види за първи път Ярослав Хашек, авторът на „Приключенията на добрия войник …