Начало / Свят / Нов роман от Нийл Геймън излиза през лятото на 2013 г.

Нов роман от Нийл Геймън излиза през лятото на 2013 г.

Нов роман от Нийл Геймън ще излезе на англоезичния книжен пазар през лятото на 2013 г., съобщи thebookseller.com. Заглавието е „The Ocean at the End of the Lane”. Геймън описва творбата си като „роман за детство и спомени. За магията на историите и как всеки от нас се сблъсква с мрака в себе си. За страх, смърт, любов, семейство. Но изначално, това е роман за оцеляване”.

Издателство ще бъде „Headline”. Джейн Морпет, която е мениджмънт директор в издателската къща, коментира: „Това ще бъде невероятен роман от гениален разказвач. Ние ще го публикуваме през юли следващата година най-вероятно с твърда и мека корица, както и в електронен формат. Така всеки ще има възможност да се наслади на книгата, както аз се насладих на ръкописа”.

Нийл Геймън е известен английски писател, роден през 1960 г. Той пише фентъзи. Известни негови книги са „Добри поличби”, „Каролайн”, „Книга за гробището” и др. Тези и други негови творби могат да бъдат намерени в българските книжарници. Двукратен носител е на награди „Хюго” и „Небюла”.

Книги от Нийл Геймън тук

Прочетете още

Elif

Любимите 10 книги на Елиф Шафак

В списъка ѝ има приказки, класика и съвременни романи От години книжарите от One Grand …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

 

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.