Начало / Свят / Моника Люински ще пише книга за отношенията си с президента Бил Клинтън

Моника Люински ще пише книга за отношенията си с президента Бил Клинтън

Моника Люински ще напише книга, в която ще разкаже всичко за връзката си с Бил Клинтън. Тя ще включи интимните си любовни писма до бившия президент и ще разкаже за ненаситното му желание за тройки, съобщи БГНЕС .

39-годишната бивша стажантка в Белия дом искала да си отмъсти на Клинтън, който според нея излязъл невредим от скандала, а тя така и не успяла да се отърси от позора след разкриването на срещите им в Овалния кабинет. Приятели на Люински твърдят, че издателите се борят да се докопат до книгата и след проведените срещи тя научила, че може да спечели до 12 милиона долара, ако разкаже всяка пикантна подробност.

Макар още да не е подписала договор, очевидните й опити да спечели пари от аферата могат да разклатят брака на семейство Клинтън и да навредят на стремежа на Хилари да се кандидатира за президент през 2016 г. Приятели на Люински разкриха пред сп. „Нешънъл Инкуайр“, че мемоарите може да хвърлят светлина и върху здравословните проблеми на бившия президент, който претърпя сърдечни операции. „Нейната книга може да е нещо повече от отмъщение, тя може да го убие“, разкри близък до бившата стажантка източник.

Книгата ще включва и невиждани до момента любовни писма, които тя написала на президента. Някои от тях били толкова интимни, че тя така и не му ги изпратила, допълва друг приятел на Люински.

Те разказвали за любовта й към Клинтън и за това как 22-годишната по онова време Моника можела да го направи по-щастлив от съпругата му Хилари, която президентът наричал „студена риба“. Той също така осмивал несъществуващия си сексуален живот със съпругата си и казвал, че е единственият който търси любов извън брака им.

Прочетете още

9780593714508_p0_v3_s1200x630

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс” (22 април – 28 април)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА  ––––––––––– 1. „Toxic Prey“ от Джон Санфорд (нова в класацията) 2. „The Women“ …