Начало / Свят / На 13 септември излиза книга от Уейн Рууни

На 13 септември излиза книга от Уейн Рууни

На 13 септември ще излезе книга от футболиста Уейн Рууни, съобщи британският „Мирър”. Творбата ще се казва „Wayne Rooney: My Decade in the Premier League” и ще бъде 320 страници. Издателство е „HarperSport”.

Творбата ще бъде главно фокусирана върху кариерата на нападателя на „Манчестър Юнайтед”. Той играе активно в едно от най-силните първенства в света през последните 10 години. От дебюта си за мъжкия отбор на „Евъртън” – родният му клуб, той е спечелил почти всеки възможен трофей. Рууни е смятан за един от най-добрите съвременни нападатели.

Футболистът ще сподели още интересни случки и спомени от важни мачове, както и комични ситуации. Той ще разкрие подробности за легендарния мениджър сър Алекс Фъргюсън, както и за звездите, с които си е партнирал в английския гранд.

Уейн Рууни е английски футболист, роден през 1985 г. Играе на пост нападател. В момента е играч на „Манчестър Юнайтед”. Там е от 2004 г., а преди това 2 години защитава цветовете на „Евертън”. До момента, за националния отбор на Англия има 76 мача и 29 гола.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

e4fffa1d095cf5b33de54ce04373be9a

Французин е най-добрият бохемист в света

Ксавие Галмиш спечели наградата Премия Бохемика за 2020-а Отличието се връчва всяка година от Моравската …