Начало / Автори / „Туитър” съветва писателите

„Туитър” съветва писателите

Много дискусии в средите на писателите бяха породени от социалната мрежа „Туитър”. Някои я одобряват, но повечето са против нея. „Туитър” дава 6 съвета за писатели, публикувани в „Лос Анджелис таймс”.

1. Бъди автентичен, бъди себе си. „Туитър” ти предлага директна връзка с читателите. Те искат да знаят с какво си се захванал.
2. Споделяй работния си процес. „Туитър” е място, в което феновете се сближават със своите идоли. Напиши как работиш или организирай събитие онлайн, в което да подписваш книги например.
3. Ангажирай се с читателите. Можеш да отговаряш на техни въпроси. Правиш го, когато прецениш, разбира се. Не е задължително това да отнема много от времето ти.
4. Чрез „Туитър” можеш да се свържеш с тези, които са те вдъхновили. Всеки си има любими писатели. Не пропускай шанса да опознаеш собствените си кумири.
5. „Туитър” може да бъде използван като търсачка. Винаги можеш да провериш дали твоята книга се дискутира от други абонати.
6. Забавлявай се. Ние предлагаме гъвкава платформа, която винаги можеш да нагодиш към своето ежедневие. Дори можеш да създадеш профил на обичан от твоите почитатели персонаж, в който те да следят какво се случва с него.
–––––––––––––––
Профилът на ЛиРА в „Туитър” е Lira.bg ‏@lira_bg

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …