Начало / България / Среща с автограф с Родислав Стефанов в „Хеликон-Витоша”

Среща с автограф с Родислав Стефанов в „Хеликон-Витоша”

Родислав Стефанов – авторът на „Камино де Сантяго“, ще има среща със своите почитатели. Днес, 12 юни, от 18 ч. в столичната книжарница „Хеликон-Витоша” (бул. Патриарх Евтимий 68) той ще дава автографи и ще отговаря на въпроси, които книгата му предизвиква.

Пътят на Сантяго, известен още като Camino de Santiago е един от най-описваните и коментирани поклоннически маршрути в света. След като безброй пътеписи, монографии, пътеводители и лични мнения се изписаха и изказаха за Eл Камино, на българския пазар за първи път се появява книга, която представлява съвкупност от всички тези жанрове. В своята „Камино де Сантяго” (ИК „Изток-Запад”) Родислав Стефанов разглежда Пътя едновременно като християнин католик, пътешественик и познавач на архитектурата, историята и религията на Европа, и в частност на Испания и Пиренейския полуостров.

Родислав Стефанов определя себе си като европеец и гражданин на света. Едно трагично събитие преди години, променя трайно светоусещането му. Когато вижда, че границата между живота и смъртта е само един независещ от нас миг, той решава да преосмисли и наново да дефинира смисъла на живота си. Предприема две поклоннически пътувания до Сантяго де Компостела, уповавайки се на своята вяра и на убеждението, че хората не са сами на тази земя.

„Камино де Сантяго“ тук

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

224885_b

Танц с айсберга, който потопи „Титаник“

Алма Катсу ни представя книга, пълна с мистерии и обрати Вдъхновението за написването на “Дълбините” (изд. …