Начало / България / Среща с автограф с Родислав Стефанов в „Хеликон-Витоша”

Среща с автограф с Родислав Стефанов в „Хеликон-Витоша”

Родислав Стефанов – авторът на „Камино де Сантяго“, ще има среща със своите почитатели. Днес, 12 юни, от 18 ч. в столичната книжарница „Хеликон-Витоша” (бул. Патриарх Евтимий 68) той ще дава автографи и ще отговаря на въпроси, които книгата му предизвиква.

Пътят на Сантяго, известен още като Camino de Santiago е един от най-описваните и коментирани поклоннически маршрути в света. След като безброй пътеписи, монографии, пътеводители и лични мнения се изписаха и изказаха за Eл Камино, на българския пазар за първи път се появява книга, която представлява съвкупност от всички тези жанрове. В своята „Камино де Сантяго” (ИК „Изток-Запад”) Родислав Стефанов разглежда Пътя едновременно като християнин католик, пътешественик и познавач на архитектурата, историята и религията на Европа, и в частност на Испания и Пиренейския полуостров.

Родислав Стефанов определя себе си като европеец и гражданин на света. Едно трагично събитие преди години, променя трайно светоусещането му. Когато вижда, че границата между живота и смъртта е само един независещ от нас миг, той решава да преосмисли и наново да дефинира смисъла на живота си. Предприема две поклоннически пътувания до Сантяго де Компостела, уповавайки се на своята вяра и на убеждението, че хората не са сами на тази земя.

„Камино де Сантяго“ тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

WireAP_a03311887c5d4ff8a103e185a3658d96_16x9_1600

E Л Джеймс съблече отново героите си

На сцената пак е Крисчън Грей Freed представлява края на алтернативната трилогия „Петдесет нюанса сиво”. …