Начало / България / Проект представя непубликуван роман по нестандартен начин

Проект представя непубликуван роман по нестандартен начин

С национален конкурс за есе и кратък разказ на тема „Перо от пеликан” започна едноименният проект, съвместна инициатива на Ирина Папанчева – писател и консултант по комуникации, и Зорница Москова – експерт по маркетинг и комуникации.

Проектът представя все още непубликувания роман „Перо от пеликан” на Ирина Папанчева по нестандартен начин с използване на аудио-визуални средства и електронни комуникационни канали, и организиране на събития. В течение на три месеца (юни-август 2012 г.) читателите ще имат възможност директно да преживяват романа и да взаимодействат с него.
Особено място сред заложените в проекта дейности има конкурсът, предназначен за деца от 12 до 18 г. Главният герой в романа на Ирина Папанчева, дванайсетгодишният Мартин, получава двойка по литература, но въпреки това иска да стане писател. Накрая се размечтава да напише и книга с едно… перо от пеликан. Това обуславя и темата на конкурса.

Крайният срок за участие в конкурса е 31 август 2012 г. Творбите ще бъдат оценявани от жури в състав Ирина Папанчева, Христо Димитров – Хиндо оператор и сценарист (и редактор на „Перо от пеликан”), Жюстин Томс – водещ експерт в областта на онлайн медиите, маркетинга и PR и деветнайсетгодишната Александра Владимирова – състезател по тенис и автор на skypeромана „Светослав моя любов”.

Повече информация за условията за участие в конкурса и за наградите може да бъде открита в официалния блог на проекта www.perootpelikan.net/wordpress/

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

12_ivo_siromahov2

Иво Сиромахов: Ние, българите, опровергаваме дори дарвиновата теория за еволюцията

Наскоро по книжарниците се появи продължението на книгата „У майкини“ със заглавие „Майкини и другите“ …