Начало / Свят / Нийл Геймън към студенти: Работещите на свободна практика са все по-важни

Нийл Геймън към студенти: Работещите на свободна практика са все по-важни

Нийл Геймън – автор на бестселъри в областта на научната фантастика и фентъзито,  изнесе реч пред завършващите Университетът на изкуствата във Филаделфия, съобщи mediabistro.com. Макар да признава, че самият той няма висше образование, писателят похвали студентите за тяхното завършване и за старанията, положени през годините на следване. Геймън коментира колко са важни работещите на свободна практика, а също така, коментира и съветите, които му е дал Стивън Кинг – негов приятел и ментор.

„Вие ще започнете работа, където успеете. Работещите на свободна практика в днешния свят са все по-важни, защото тяхната работа е добра, с тях лесно можеш да се разбереш, отговорни са и приключват задачите си навреме.
Дори не се нуждаете от задължителните три качества! Две от тях са напълно достатъчни. Хората ще толерират лошото ви държание, ако работите добре, и сте готови навреме. Ще ви простят ако закъснявате, в случай че работите добре”, заявил Геймън

Нийл Геймън е английски писател, роден през 1960 г. Известни негови книги са „Каролайн” и „Книга за гробището”. Двукратен носител е на наградите „Хюго” и „Небюла”.

Книги на Геймън тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

224706_b

Да следваш последните птици на света

Зорница Гроздева, Хеликон Велико Търново Нежен и лиричен разказ за себеотрицанието в името на обещание, …