Начало / Свят / Том Ханкс ще бъде гласът на аудио версията на книга на Стивън Колбер

Том Ханкс ще бъде гласът на аудио версията на книга на Стивън Колбер

Големият актьор Том Ханкс ще бъде гласа на аудио версията на книга на Стивън Колбер, пише mediabistro.com. „I Am a Pole” е първата детска книга на Колбер – бивш кандидат-президент на САЩ и телевизионен водещ. Творбата ще излезе на 8 май, а издателство е „Гранд Сентрал Пъблишинг”.

Колбер твърди, че се е вдъхновил да напише това произведение след интервю с известния автор Морис Сендак. И той, и Ханкс, ще дарят всичките си доходи от продажбите на аудио книгата на службите, отговарящи за подкрепата на ветераните от американската армия.

Стивън Колбер е бивш кандидат-президент на САЩ, писател и телевизионер, роден през 1964 г. Обявен е за един от 100-те най-влиятелни личности за 2006 г. според списание „Тайм”. Автор е на една от най-ярките критики на политиката на Джордж Буш-младши, произнесена в реч през 2006 г.

Том Ханкс е американски актьор и режисьор, роден 1956 г. Признат е за един от най-добрите съвременни актьори. Ханкс е познат на широката аудитория с емоционалните си изпълнения в класически филми като „Филаделфия”, „Форест Гъмп”, „Спасяването на редник Райън”, „Път към отмъщение”. Също така представя Робърт Лангдън в прожекциите по книгите на Дан Браун.

Свързани заглавия
Бивш кандидат-президент на САЩ пише детска книга

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

3 (4)

Ясни са номинациите за Награда „Хеликон“ 2022!

След професионално изчитане на преобладаващата част от белетристичната продукция в България, публикувана между октомври 2021 …