Начало / Свят / Бащата на убитата студентка в Италия разказва своята версия в книга

Бащата на убитата студентка в Италия разказва своята версия в книга

Бащата на Мередит Кърчър, британска студентка, намерена убита в Перуджа, Италия през 2007 г., ще разкаже своята страна на историята в книга, съобщи британският „Телеграф”. Книгата на Джон Кърчър „Мередит” ще излезе на 26 април. Така творбата ще се появи около 6 месеца преди на пазара да бъде тази на осъдената и след това оправдана Аманда Нокс.

Джон Кърчър разказва как е научил за смъртта на дъщеря си от вестник и как животът на цялото семейство се е преобърнал. Очаква се да има интерес към книгата, защото случая набра голяма популярност през последната година. Тя ще бъде фокусирана върху живота на Мередит и търсенето на истината около нейната смърт.

Както е известно, Мередит Кърчър беше намерена с прерязано гърло в своята спалня в Италия през 2007 г. 24-годишната американска студентка Аманда Нокс и италианският й приятел Рафаел Солечито бяха осъдени през 2009 г. съответно на 26 и 25 години затвор. Двамата бяха оправдани и освободени през 2011 г. Руди Херман Геде от Кот д`Ивоар, дребен наркопласьор, който също беше осъден, продължава да излежава присъдата си от 30 години затвор.

Джон Кърчър, журналист и писател, твърди, че за него развитието на случая е безцелно въртене в кръг в опит да се разбере какво наистина се е случило. Случаят продължава да се разследва.

Свързани заглавия
Харпър Колинс” плаща 4 млн. долара за спомените на оправдана за убийство
Четири издателства наддават за мемоарите на Аманда Нокс
Адвокат на Обама ще търси издател на оправдана за убийство

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

image0

Джеймс Патерсън интервюира стотици войници за нова книга

Помага му сержант първи клас Мат Еверсман Мат е истински американски герой, който ръководи рейнджърите …