Начало / България / Скандалните мемоари на Красимир Аврамов са факт

Скандалните мемоари на Красимир Аврамов са факт

Певецът Красимир Аврамов – известен и като Човека глас, извади на книжния пазар своите скандални мемоари. Книгата ”Между два свята” повече от година беше анонсирана щедро от медиите в страната.

В книгата си Аврамов разкрива непознати страни и от собствения си характер, разказва увлекателно за детството си и романтиката на младостта. Особено интересни са срещите на певеца в един друг свят, много различен от нашия. Преживяното в него очевидно е основната причина, поради която той самият променя цялостно светогледа и светоусещането си за смисъла на живота и отношението към хорските пороци. Акценти обаче в автобиографичния роман на Аврамов са скандалите и машинациите около участието му в конкурса „Евровизия” през 2009 г.

Красимир Аврамов е роден в Сливен през 1969 г. Завършва в НАТФИЗ. Прави кариера като тенор-алтино  –  рядко срещан висок мъжки глас. През 1998 г. заминава за САЩ и се установява в Лос Анджелис. През 2005 спечелва наградата „Суперзезда на годината“ на музикалните награди в Лос Анджелис. Той е първият българин, изнесъл самостоятелен концерт в „Кодак Театър” — мястото, където се връчват Оскарите. През 2009 г. спечелва полуфинала на „Песен на Евровизия” в България и се класира за финала, който се провежда в Москва.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

img_2287_jpg-2

Бестселърът на Матю Макконъхи излиза и на български

„Зелени светлини” увеличи почитателите на актьора Книгата описва живота му дотук, като може да се …