Начало / Свят / Майката на Джъстин Бийбър ще пише мемоари

Майката на Джъстин Бийбър ще пише мемоари

Майката на музикалната сензация Джъстин Бийбър, който съвсем наскоро навърши 18 години, ще пише книга за себе си.

37-годишната Пати Малет е подписала договор с „Revell Books”, за да разкрие някои тайни в „Nowhere But Up: The Story Of Justin Bieber’s Mom“, съобщи inews.bg, позовавайки се на „Belfast Telegraph”.

Издателят разкри, че известната покрай детето си майка ще сподели подробности за своя живот – за травмите, пристрастеността и посегателствата, белязали детството и младежките ѝ години и довели до опит за самоубийство, когато била на 17 години.

Година по-късно обаче животът ѝ се преобръща – забременява и през 1994 г. ражда Джъстин. Феновете на тийнейджъра ще научат какви усилия е положила Пати, за да превърне детето си в световноизвестен изпълнител.

Книгата, която ще бъде написана в сътрудничество с Ей Джей Грегъри, ще включва и уводни думи от самия Бийбър и се очаква да излезе на 18 септември.

Междувременно Джъстин, който още през 2010 г. издаде „First Step 2 Forever: My Story“, ще влезе в конкуренция със собствената си майка, като издаде втората си книга „Justin Bieber: Just Getting Started“ също през септември, съобщи Huffington Post.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

226478_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (3 май – 9 май)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Глина от Виктория Бешлийска 2. Живот в скалите от Мария Лалева 3. …