Начало / Свят / Излиза книгата на жена, събудила се от кома

Излиза книгата на жена, събудила се от кома

Следващия месец ще излезе книгата на жена, която се е събудила от кома, пише „Индипендънт”. Александра Сингър едва оцеляла при катастрофа през 2008 г. Тя изобщо не си спомняла, че започнала да пише книга преди инцидента. Ръкописът й бил намерен от нейния брат, докато чистил апартамента й. 

29-годишната Сингър прекарала 6 месеца в болницата след събуждането си. Брат й Джошуа и донесъл записките и тя завършила „Чай в Гранд Тази”. Действието в романа се развива в Мароко. Писането й подействало положително и лекарите констатирали  неочакван прогрес при възстановяването. Сингър продължава да е в инвалидна количка.

„Преживяването ми беше ужасяващо. Шест месеца бях парализирана и дори не можех да говоря. Писането ми помогна да се справя. Когато брат ми донесе ръкописа, се вдъхнових да довърша започнатото. Все още не мога да ходя, но ако някога успея отново, бих започнала да пътувам. Много обичах преди. Но не мога да живея без да пиша – такова успокоение е, че движението в ръцете ми се възстанови на 100%”, разказва Сингър.

Фото: forward.legendpress.co.uk

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

225012_b

Стив Бери: Внимавайте, докато четете тази книга: може да остави следа върху вас!

В „Черният списък“ на Джак Кар целият екип на капитан трети ранг Джеймс Рийс загива …