Начало / Любопитно / Неиздадената книга на Бритни Спиърс е най-продавана в „Амазон“

Неиздадената книга на Бритни Спиърс е най-продавана в „Амазон“

Хитът се очаква с нетърпение

Britney-Spears-book-The-Woman-in-Me-release-date

The Woman in Me, както се казва автобиографията, ще излезе към края на октомври, като по страниците има и много отговори за случващото се с живота на певицата. Бритни Спиърс споделя проблемите си и не оставя много тайни за кошмарните изживявания със своето семейство. Цели 13 години – между 2008-а и 2021-а, Спиърс беше поставена под попечителство на баща си и още няколко души. Те притежаваха права върху имуществото и творчеството на певицата.

Само месеци след отмяната на попечителството Бритни Спиърс организира търг за правата на книгата си. Той беше спечелен срещу 15 млн. долара от издателство „Галъри букс”. Оттам твърдят, че читателите ще се насладят на „смелата и удивително вълнуваща история на певицата. Самата Бритни направи и видео обръщение, за да нажежи интереса.

Междувременно обаче спиралата от проблеми, в които се забърква, не намалява. Само преди дни певицата се оплака, че бодигард на баскетболиста Уембаняма я е ударил – само че прегледът на наличните видеоматериали не показа такова нещо. Самият спортист не обръща по време на инцидента никакво внимание на поп звездата.

Бившият съпруг на Бритни пък отново започна да подклажда съмненията, че майката на децата им използва синтетична дрога. Синовете на певицата дори отказали да виждат майка си, защото у дома ѝ редовно имало наркотици. Насред поредната си психическа криза тя изтри профилите си в социалните мрежи, но после ги възстанови.

Състоянието на Бритни Спиърс сега възлиза на около 60 млн. долара. Тя плаща и попечителство на бившия си съпруг Кевин Федърлайн, който се грижи за децата. Иначе живее със Сам Асгари, за когото се омъжи миналата година. Превърнала се в световна знаменитост още с първия си албум, издаден през 1999-а, сега тя отново е на върха на класациите… само че за книги. Точно три месеца преди физическата си поява The Woman in Me е на върха в „Амазон“, където текат предварителните продажби.

Britney-Spears-The-woman-in-me

Книгата се очаква с невероятен интерес от всички, които поне веднъж са си задавали въпроса на какво прилича живота на вечно заплитащата се в проблеми Бритни Спиърс

Информация и снимки: ecr.co.zathenerdstash.com и illibraio.it

Прочетете още

unnamed

Петър Стоянович: „Галеници сме на битие, което все по-малко оплождаме с духовност“

Безмилостната ирония е противоотрова срещу героизацията, казва още той Спомените на проф. Петър Стоянович са …