Начало / Свят / Известна тенисистка разказва как са я разорили родителите й

Известна тенисистка разказва как са я разорили родителите й

Предстои да излезе автобиографията на бившата тенисистка Аранча Санчес-Викарио, информира tennis.com. Книгата е под заглавие „Аранча, можеш: Мемоари за трудностите, живота и една жена”. В нея бившата № 1 в ранглистата ще разкаже как родителите й са я разорили.

Санчес-Викарио е спечалила близо 17 милиона долара от наградни фондове, но с приходите от рекламни договори и бонуси, състоянието й е възлизало на около 59 милиона. „Родителите ми ме оставиха без нищо. Много страдах заради тях. Днес нямам средства, имам дългове и няма да мълча”, коментира бившата тенисистка, цитирана от испанското издание „Ла Отра кроника”.

Испанката описва майка си Мариса, като много властна жена. „Майка ми определяше как да изглежда косата ми, какви дрехи да нося. Когато сама си купех нещо, много рядко го харесваше”. Семейството й дори било против брака с настоящия й спруг Хосе Сантакана. Санчес Викарио допълва, че вече не общува с членове на семейството си.

Адвокатите на Санчес-Викарио са в процес на преговори с испанските власти, защото тя не е плащала данъци между 1989-1993 г. Причината е, че е живяла в Андора. Наскоро Санчес-Викарио беше назначен за капитан на отбора на Испания за „Фед Къп”.
Аранча Санчес-Викарио е бивша испанска тенисистка, родена 1971 г. В дългата си и плодотворна кариера печели 4 титли от „Големия шлем” и достига до № 1 в световната ранглиста. Играела е и изключително успешно и на двойки и смесени двойки.

Фото: cmstrong.tripod.com

Свързани заглавия
Излезе автобиографията на тенисистката Флавия Пенета
Излязоха две книги за съперничеството между Бьрн Борг и Джон Макенроу
Мемоарите на тенисиста Джими Конърс излизат догодина
„Момчето с раираната пижама” е любимата книга на Рафаел Надал
Автобиографията на Рафаел Надал излиза през лятото

Прочетете още

Obrázek WhatsApp, 2024-04 v 16.55.13_0fc84097

Новото хапче за смях „Тото“

Действа безотказно при малки и големи Новите книжки на френския комикс вече ни радват – …