Начало / Читателски дневник / Девет книги, в които да прекараме лятната ваканция

Девет книги, в които да прекараме лятната ваканция

Читателите на Лира.бг сами избраха заглавията

katya-austin-uesPVQY0TkA-unsplash

Сезонът на отпуските на практика започна и най-добре е отсега да се погрижим за себе си. Хубавата книга е изживяване, което лесно може да ни накара да забравим всички други перипетии напоследък. Дали ще я четем под безплатен чадър на родното Черноморие или в сянката на подпорна стена – пак на някой плаж, е въпрос на личен избор. Но точно вашият избор създаде и тази подборка от книги достатъчно привлекателни, че да прекараме в тях и с тях лятната си почивка.

Най-хубави сюжети, в които да попаднем това лято, са приказните! При хора с широко сърце или пък търсеща душа. Предложихте ни дори отпуска с Годо, макар че театърът на абсурда, който създава Бекет, по странен начин напомня и нашата действителност. Но като заговорим за почивка, по-добре да си нарисуваме различен свят. В който около нас са герои като Мечо Пух, Йори или Прасчо. Или да тръгнем на пътешествие – защо не в световете, които описва Даръл.

Ето най-желаните книги, в които да изкараме ваканцията – така, както ни ги препоръчахте сами на нашата фейсбук страничка

dov

Заглавията събра Краси Проданов

 

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

215173_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (27 юли – 2 август)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Живот в скалите от Мария Лалева 2. Подаряваш ми звезди от Джоджо …