Начало / Свят / Тайгър Уудс за книгата на треньора си: Разочарован съм!

Тайгър Уудс за книгата на треньора си: Разочарован съм!

Тайгър Уудс не е доволен, че бившият му треньор Ханк Хейни ще публикува книга за 6-те години, които са прекарали заедно, съобщава „Гардиън”. Книгата на Хейни – „Големият пропуск”, по план трябва да излезе на 27 март. В нея става дума, както за силния страх на голфъра да не направи фатален пропуск на игрището, така и за срива му като спортист, завършил с тежък семеен скандал заради извънбрачна афера и развод.

„Това е много непрофесионален жест. Разочарован съм. Това е човетът, с когото работих и му вярвах, беше ми приятел. Вече има доста книги за мен, които представят само една гледна точка. Надявам се на читателите да са ясно, че това се прави само и единствено за пари. Не възнамерявам да си губя времето да чета тази книга”, заявява Уудс.

Хейни спря да работи с голф звездата през 2010 г., след 6 години съвместна работа. През този период голфърът спечели 6 от 14-те си Мейджър титли. От тогава той не е печелил нова и определено не се намира в най-добрата си форма. Заема 25-та позиция в ранглистата. Треньорът продължава да твърди, че отношенията му с Уудс са добри и това не се е променяло.

Тайгър Уудс е състезател по голф, роден в САЩ през 1975 г. Тайгър е негов псевдоним, а истинското му име е Елдрик. Той е сред най-успешните състезатели в своя спорт. Спечелил е 14 Мейджър титли. Състоянието му се оценява на около 2 милиарда долара.

Фото: en.wikipedia.org

Свързани заглавия
Треньорът на Тайгър Уудс написа „Големият пропуск”

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

137511328_10159209395390990_7472540947163566340_o

Хърватски библиотеки пострадаха силно при земетресението

Много от тях остават за дълго затворени Най-силно и разрушително усети земетресението библиотеката в Петриня. …