Начало / Свят / Тайгър Уудс за книгата на треньора си: Разочарован съм!

Тайгър Уудс за книгата на треньора си: Разочарован съм!

Тайгър Уудс не е доволен, че бившият му треньор Ханк Хейни ще публикува книга за 6-те години, които са прекарали заедно, съобщава „Гардиън”. Книгата на Хейни – „Големият пропуск”, по план трябва да излезе на 27 март. В нея става дума, както за силния страх на голфъра да не направи фатален пропуск на игрището, така и за срива му като спортист, завършил с тежък семеен скандал заради извънбрачна афера и развод.

„Това е много непрофесионален жест. Разочарован съм. Това е човетът, с когото работих и му вярвах, беше ми приятел. Вече има доста книги за мен, които представят само една гледна точка. Надявам се на читателите да са ясно, че това се прави само и единствено за пари. Не възнамерявам да си губя времето да чета тази книга”, заявява Уудс.

Хейни спря да работи с голф звездата през 2010 г., след 6 години съвместна работа. През този период голфърът спечели 6 от 14-те си Мейджър титли. От тогава той не е печелил нова и определено не се намира в най-добрата си форма. Заема 25-та позиция в ранглистата. Треньорът продължава да твърди, че отношенията му с Уудс са добри и това не се е променяло.

Тайгър Уудс е състезател по голф, роден в САЩ през 1975 г. Тайгър е негов псевдоним, а истинското му име е Елдрик. Той е сред най-успешните състезатели в своя спорт. Спечелил е 14 Мейджър титли. Състоянието му се оценява на около 2 милиарда долара.

Фото: en.wikipedia.org

Свързани заглавия
Треньорът на Тайгър Уудс написа „Големият пропуск”

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!

Прочетете още

Dirndl-Lederhosen-costumes-Munich-Oktoberfest-2019-Germany

Октоберфест с книга вместо с бира в ръка

Ето книги, които могат да съхранят духа на празника В наши дни Октоберфест се слави …