Начало / България / Хвърковатите „Хеликони” отново са кацнали в Бургас и Созопол

Хвърковатите „Хеликони” отново са кацнали в Бургас и Созопол

IMG_1829[1]„Ако Мохамед не отиде при планината, планината отива при Мохамед.” Веригата книжарници „Хеликон”, която вече 26 години предлага на клиентите си знание и мъдрост, винаги е уважавала поговорките. И творчески ги е претворявала в услуга на „Книгите и хората”.

Bus-Map-Sea-GardenОтново е лято, вярно, малко дъждовно, но затова пък още по-подходящо за усамотяване с книга в ръка, когато слънцето все пак реши да огрее хилядите летовници на морския бряг с чадърите, шезлонгите и освежаващия плисък на вълните. Какво по-естествено от това човек да си вземе една добра книга и да съчетае полезното с приятното. „Хеликон” както винаги е насреща. В северната част на морската градина на Бургас, до известните „пясъчни фигури”, на алеята към плажа, познатият на мнозина Син автобус е отворил гостоприемно врати за своите верни приятели.

0ea7965cf13baf63ddfc6b6b591bf83eВече няколко години, заедно с оранжевия си брат, той снабдява с прекрасни четива летовниците по Южното Черноморие. Жителите и гостите на Несебър и Созопол от години добре ги познават, ведно с любезните им книжари. В Созопол книжарницата е спряла на паркинга на рибарското пристанище. А преди две лета, на грандиозно шоу в началото на несебърския провлак, най-силните мъже на България напрегнаха мишци и като бурлаки на Волга теглиха синия автобус с въже, показвайки на хилядите възторжени зрители, че КНИГИТЕ ТЕЖАТ.

20160730_192923Сега, за втора година в бургаската морска градина, както и на созополското рибарско пристанище, вие отново можете да ползвате всички услуги, които съществуват и в 28-те хеликонски книжарници в цялата страна – плащания с карти, продажба на ваучери и покупка с тях, Промочипове и, разбира се, богат избор на най-горещите (и прохладните!) заглавия на сезона.

indexТака че, драги гости на Бургас и Созопол, не пропускайте възможността да прекарате чудесни мигове с книга в ръка!

Доставете радост на ума си!

Двете хвърковати хеликонски книжарници ви очакват!

 

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!