Начало / България / Днешните ни трудности са отзвук от живота на нашите предци, но са лесно решими

Днешните ни трудности са отзвук от живота на нашите предци, но са лесно решими

211333_bИзлезе книгата „Силата на предците“ от Ирина Удилова, Марина Мазина и Антон Уступалов (изд. „Асеневци“).

Авторите на книгата, уважавани експерти по човешки отношения, помогнали и обучили хиляди хора, ни дават един нов поглед към семейните връзки и родословното ни дърво. Ще научите как вашият род действително влияе върху живота ви, както и вие влияете върху живота на своите потомци. Въпреки това е възможно да въздействате на събитията, които се случват в рода, като се научите да виждате и с благодарност да приемате онази съзидателна енергия, която се е предавала от вашите предци от поколение на поколение. Тогава вие не само ще получите огромен ресурс от жизнени сили и вдъхновение за себе си, но и ще го предадете по-нататък, помагайки на своите деца, внуци и правнуци да изживеят щастлив и пълноценен живот.
Първата част на книгата е посветена на това да разберем какво действително „е предопределено“, как ни влияе и как да преобърнем даже негативното въздействие в наша полза. От втората част вие ще узнаете как по-леко и безболезнено да простите обидите от миналото, а така също колко е важно да осъзнаете на кого и за какво трябва да простите.
Ще научите и специални упражнения, които ще ви помогнат да се отърсите от „родовите проблеми“ и ще се убедите, че много от вашите днешни трудности и неприятности са отзвук от живота на вашите предци и че са лесно решими. Тръгнете по пътя на тяхното решаване още днес, което пък ще доведе до откриване на нови по-светли и щастливи хоризонти пред вас и вашите бъдещи поколения.

Ирина Удилова е известен експерт по семейни отношения (Черна гора). Автор на шест книги: „Тайните на щастливите отношения“, „Как да направиш така, че да те обикнат“, „Как да се омъжиш и да останеш там“, „История на реалната любов“, „Привличане на пари по женски“, „Тайните на успеха по женски“. Ежедневно вдъхновява 45 000 жени по целия свят със своите материали. Обучила е 787 практикуващи консултанти по семейни отношения.

Марина Мазина е легендарен специалист социолог по човешките отношения (Санкт-Петербург).
Станала е един от първите специалисти в Русия, работи в „Центъра по взаимоотношенията“. Обучила е повече от 2 000 души, които днес са известни като експерти в различните направления на обучението. Повече от двадесет и пет години провежда тренинги по човешките отношения, любовта и лидерството. Помогнала е на 30 000 мъже и жени в цяла Русия и в Европа. Създател е на уникалния тренинг „Прошката“.

Антон Уступалов е предприемач, консултант по маркетинг за специалисти социолози (Черна гора).
Съавтор на книгите „Привличане на пари по женски“, „Тайните на успеха по женски“, „Самооценка по женски“. Водещ на предаването „Аз обичам психологията“ (заедно с Ирина Удилова).

ОТКЪС

Увод

Ние често употребяваме в речта си баналния израз „предопределено е“, подразбирайки под това нещо като неизбежна съдба, от която не можеш да избягаш. И то въпреки че в съвременния свят, където има толкова възможности и шансове, хората максимално са се приближили към това сами да са творци на съдбата си.
Често пъти употребяваме този израз с чувство на обреченост, прилагайки го към някакви нежелателни ситуации, в които „нищо не можеш да направиш“,  но в действителност малко хора вярват сериозно в съдбата и неизбежността.
А истината се намира някъде по средата: нашият род действително влияе върху живота ни, както и ние влияем върху живота на нашите потомци, но това влияние далеч не е така дълбоко и безкомпромисно, както се опитват да ни го представят хората, вярващи, например, в родовите проклятия.
Затова първата част на книгата ние искаме да посветим на това, да се ориентираме какво действително ни е предопределено, как ни влияе, какво да правим с негоа и как да го използваме, та дори да обърнем негативното влияние в наша полза.
Във втората част ще поговорим как по-леко и по-безболезнено да простите обидите от миналото, а така също защо е важно на кого и за какво преди всичко ще простите, за да освободите своя живот и живота на бъдещите поколения за радост и щастие.
Съдбите на представителите на вашия род са не само истории, те са подсказки. Ако съумеете правилно да се възползвате от тях, ще откриете за себе си огромен източник на жизнена сила, която ще ви даде родовото наследство, а и ще видите онези места в живота и съдбата си, на които си струва да обърнете внимание.
Ние ще говорим за главните компоненти на влиянието, а също така ще даваме практически препоръки по частни случаи, в които, може би, вие ще познаете себе си и семейството си.
Надяваме се, че тази книга ще бъде не само интересна, но и полезна за всички жени, които искат да опознаят себе си и семейството си и да се ориентират какви силни и слаби страни на своята личност ние получаваме по наследство от родителите си, от бабите и дядовците си и от по-далечни предци. И благодарение на това осъзнаване вие ще можете позитивно да повлияете върху своята съдба.

С уважение,
Ирина Удилова,
Марина Мазина,
Антон Уступалов

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!