Начало / Критика / История за силни личности

История за силни личности

Мария-Десислава Щиплийска, Хеликон Славейков

202645_bЧете ви се нещо, което дори и малко да ви затопли в предстоящите студени зимни вечери – препоръчвам ви „Сирената“ на Кийра Кас. Това е една история за мистичните създания, за които сме чували от много и различни митове. Те са именно такива, каквито си ги представяме – грациозни, красиви и неустоимо чаровни създания, чийто глас омагьосва. Книгата е изключително леко и приятно четиво за разпускане в свободните моменти. Авторката, позната ни с поредицата си „Изборът“, ни представя една нова история, която е написана в стила на останалите ѝ прекрасни книги.

„Сирената“ успява да ни пренесе в един различен свят на тайни, години на мрачна служба и редица трагични събития. В този прекалено нетипичен за нас свят се сблъскват два на пръв поглед несъвместими „елемента“, преплитащи се вълшебно в едно истинско и непоклатимо цяло. Именно това цяло има силата да постигне всичко заедно, но също така е обречено да се разпадне, ако нещо го раздели.

Това е една история за силните личности, за истинското страдание и умението ни да преодоляваме всичко… но може би не всичко може да бъде преодоляно…. Кийра Кас ни разказва една история за силата на любовта в нейните хиляди аспекти, но най-вече показва истинската ни жертвоготовност за хората, които обичаме и ще обичаме вечно.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!