Начало / Свят / Сара Джесика Паркър готви поредица книги

Сара Джесика Паркър готви поредица книги

sarah-jessica-parkerАктрисата Сара Джесика Паркър, която се прочу в ролята си на писателката Кари Брадшоу („Сексът и градът“ от Кандис Бушнел), е на път да приеме попрището на героинята си и в реалния живот. Тя готви цяла поредица книги, като първата от тях ще излезе през 2018 г.

2016 бе много успешна за актрисата. Тя получи роля в сериала на HBO “Divorce”, пусна на пазара своя линия рокли, направи завръщане в „Сексът и градът“.

Поредицата книги ще бъде публикувана от издателство „Hogarth“. Самата Паркър ще си е директор в създадения импринт на нейно име. Работата й ще включва и откриването на нови заглавия, които да бъдат публикувани.

„Винаги съм обичала да чета. Причината е същата, поради която обичам да играя – историите на другите са по-интересни от моята собствена. И като истински любител до живот на книгите, като някой, който цени и обожава умението и таланта за създаване на оригинална и силна история, за мен е привилегия да навляза в света на книгоиздаването. Надявам се да предложа на читателите книги, които са вдъхновили самата мен“, каза Паркър в специално изявление.

Прочетете още

243684_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (26 февруари – 3 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Светулки зад решетките от Мира Добрева 2. Опасна сделка от Сара Маклейн 3. …