Начало / Свят / Дейвид Духовни – с нова книга

Дейвид Духовни – с нова книга

640px-David_Duchovny_by_Gage_SkidmoreАктьорът Дейвид Духовни е готов с новата си книга, този път с герои хора. Носителят на „Златен глобус“ за участието си в телевизионния хит „Досиетата Х“ в ролята на агента от ФБР Мълдър вече има и на българския пазар една книга – „Мамка му… и крава“. Освен това една от ролите му в телевизията – тази на Ханк Муди от „Секс до дупка“ бе описана и на хартия в „Бог мрази всички ни“.

Новият роман на Духовни се казва „In Bucky (Expletive) Dent“. Актьорът разказва историята на 30-нагодишния наркоман, завършил престижен университет в САЩ, но жител на Бронкс Тед Фулилов. За да си плаща наема, той продава фъстъци на феновете на бейзболния „Ню Йорк Янкис“ и затова всички го познават като „Господин Фъстък“. Най-големият му проблем обаче е … не е правил секс от колежа.

Критиците вече похвалиха новата книга на Духовни, след като „Мамка му… и крава“ получи много възторжен прием. Книгата има много общо и с историята на враждата на двата най-популярни в историята бейзболни клуба в САЩ – тези на „Бостън Ред Сокс“ и „Янките“, която е използвана като метафора на американската мечта.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

403706160_721536976687762_289316711754404712_n

Дом, пълен с красиви класики, е благословия

Избираме няколко за топла и романтична Коледа Библиотеката вкъщи се пълни неусетно, изведнъж започваме да …