Начало / България / „Егмонт” издава „Тези плитки гробове” от Дженифър Донъли

„Егмонт” издава „Тези плитки гробове” от Дженифър Донъли

Издателство „Егмонт” представя на българските читатели „Тези плитки гробове” от Дженифър Донъли, автор на популярната поредица „Сага за вода и огън”. Историята в романа, обвита с тъмни тайни и мръсни истини, разкрива докъде са готови да стигнат хората в любовта и отмъщението. „Тези плитки гробове” ще може да се открие едновременно в хартиен и електронен формат от 27 февруари. „Вълнуващо и напрегнато четиво”, коментират книгата от Booklist. „Изпълнена с екшън мистерия” допълват от Publishers Weekly.

Джоузефин Монтфорт е красива и богата, а скоро – също като всички останали момичета в класа си – ще завърши училище и ще бъде омъжена за заможен кандидат. Точно това, което тя иска да избегне. Джо тайно желае да стане разследващ журналист като небезизвестната Нели Блай.
Животът на Джо изглежда идеален, докато не я спохожда трагедия – баща й е открит мъртъв след мистериозен инцидент. Но колкото повече тайни се разкриват покрай нелепата му смърт, толкова повече подозрения се надигат в Джо.
Погребаните тайни все някога изплуват на повърхността. Животът е много по-мръсен, отколкото Джо Монфорт някога си е представяла, а най-мръсната част от всичко е истината.

Дженифър Донъли е автор на пет романа. Отраства в Ню Йорк, в окръзите Люис и Уестчестър, и завършва английска литература и европейска история в университета Рочестър.  Понастоящем Дженифър живее в Хъдсън Вали в Ню Йорк заедно със съпруга си, дъщеря си и три кучета.

„Тези плитки гробове” тук

Прочетете още

9781250178633

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс” (11 март – 17 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА  ––––––––––– 1. „The Women“ от Кристин Хана (4 седмици в класацията) 2. „Three-inch …