Начало / България / Честита Коледа, скъпи приятели на Lira.bg!

Честита Коледа, скъпи приятели на Lira.bg!

Измина още една година, в която неуморно четяхме и се вълнувахме, откривахме и се оставяхме да бъдем открити. Общата ни любов към книгите и познанието ни обединяваше, макар и невидимо, в едно сплотено семейство, всеки член на което в някое кътче на България или на света, в собствения си уют, в личния си естетически периметър търсеше и намираше отговори на въпросите, които не му дават мира. Надяваме се, че ви бяхме полезни в тези толкова интимни мигове на усамотеност и отдаденост на словото.

Днес мнозина четем, за да се образоваме, информираме, усъвършенстваме професионално. Това е необходимо. Но най-доброто четене си остава другото – когато чрез него искаме да запазим връзката си с живите и умрелите на тази земя, да почувстваме, че сме една нищожно малка, но жизнено важна брънка от веригата на материята и енергията.

Ние, малкият екип на Lira.bg, ви желаем много успешна и съзидателна 2016 година. Винаги сте добри дошли в нашия виртуален дом, сами или с приятели, денем или нощем. Ние сме тук и ще ви чакаме, за да съпреживяваме отново и отново старите и новите истини, с които всеки път ни възраждат книгите. Бъдете здрави, благословени и все така любопитни за случващото се на техните страници и отвъд тях! За да пребъдем в идното време.

За много години!

 

 

Прочетете още

171465_b

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс” за най-продаваните книги в САЩ

Бестселър листата на „Ню Йорк Таймс” е една от най-авторитетните в света. Класацията беше обновена …