Начало / България / „Бертран и Лола“ е новият роман на авторката на „Когато съдбите се преплитат“ Анжелик Барбера

„Бертран и Лола“ е новият роман на авторката на „Когато съдбите се преплитат“ Анжелик Барбера

„Бертран и Лола“ е новият роман на авторката на „Когато съдбите се преплитат“ Анжелик Барбера. Французойката трогна почитателите на модерния романс с първата си книга, част от поредицата „Френски романс“. Издател отново е „Ера“.

Четивото, което се очаква на българския пазар през януари, ще предостави на читателите разтърсваща, голяма, страстна, несломима любов, която може да връхлети всеки от тях – дори  убедените, че животът им е добре планиран и напълно предвидим.

„Разтърсваща, страстна, несломима, незабравима – една от най-красивите любовни истории“, се казва в анотацията на „Бертран и Лола“.

Пътищата на Бертран и Лола никога не са се пресичали. Но в един горещ юнски ден съдбата ги среща.
Отнесени от вихъра на неочакваните чувства, за няколко часа те се отдават на любовта и забравят всичко останало. Той – че е фотограф, който обича свободата. Тя – че е стюардеса, която скоро ще се омъжва.
Въпреки разгорялата се страст разумът взема превес над сърцето и двамата решават да продължат по пътя си.
Но Бертран и Лола остават затворници на тази незабравима любов. Хванати в капана на собствения си живот, те се вкопчват в спомена един за друг с надеждата някой ден да се намерят пак. И тогава… съдбата се намесва отново…

Прочетете още

Obrázek WhatsApp, 2024-23 v 19.02.25_91b068b1

Теодора Димова заслужи „Цветето на Хеликон“

Така тя направи и дубъл Наградата се връчва на най-продаваната книга сред онези, които са …