Начало / България / „Изгубен океан“ на Джохана е вече в книжарниците

„Изгубен океан“ на Джохана е вече в книжарниците

Третата книга на Джохана Басфорд „Изгубен океан“ акостира в българските книжарници в деня на световната си премиера – 27 октомври.

 „Интересът е огромен и едва смогваме да отговорим на зявките на търговците, но книги ще има за всички, които търсят вдъхновение, релаксация и отмора“, казва Валентин Вутов, търговски директор на „Софтпрес“.

Потопилите се във вълшебния свят под вълните ще открият приказни и чудновати риби, подредили се в дълбоководни мандали, мозайка от раковини и колоритни океански пейзажи. Пред тях „Изгубен океан“ ще разкрие своите тайнствени дълбини, където са скътани коралови градини, чудати морски обитатели и отломки от потънали кораби. Страниците й са приютили безценни съкровища – детайлни илюстрации, които подмамват читателя да ги оцвети, като развихри въображението си. Книгата съдържа специален четворен плакат, който ни позволява да надникнем във магичния подводен град, пазен от чаровни русалки.

С изданието не е направен никакъв полиграфически компромис. Качественият бял кадастрон, на които са отпечатани детайлните илюстрации е идеален за рисуване както с цветни моливи, така и акварел, тънкописци, флумастери… списъкът е почти безкраен.

Книгите на Джохана Басфорд тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

marquez-gabriel-adv-obit-slide-lp84-superjumbo

Нова книга на Маркес излиза десетилетие след смъртта му

Скоро у нас ще се появи отново и „Сто години самота“ En agosto nos vemos, …