Начало / България / Норбеков лично ще представи „Опитът на един глупак“ в „Хеликон – България“

Норбеков лично ще представи „Опитът на един глупак“ в „Хеликон – България“

Световноизвестният Мирзакарим С. Норбеков ще представи лично третата част на най-популярната си книга „Опитът на един глупак“. Премиерата ще се състои на 7 ноември в столичната книжарница „Хеликон – България“, а началният час е 16:00.

Норбеков е популярен с философията си, с която опитва да помага на хората да открият своето многообразие, да намерят вътрешния си мир и наистина да опознаят себе си. За последователите си той е учен-изследовател, доктор по психология и педагогика, автор на много патентовани научни изобретения и открития, художник, композитор, писател, артист, спортист, треньор, с черен колан по карате. Мирзакарим Норбеков е суфи, странстващ дервиш, както той сам казва потомък на Авицена – основоположник на медицината, Омар Хаям – блестящ астроном, виден математик, известен лечител, забележителен автор, велик философ.

„Човек сам минира щастието си и сам обезврежда поставените от него мини. Ако искате да разберете защо полово силните мъже никога не са бедни, как да се справите с трудностите на преходната възраст, да отгледате деца, а не бодливи кактуси и в същото време да изградите собствен безотказен генератор на доходи, потопете се в „Опитът на един глупак 3“ на Мирзакарим Норбеков, във вълшебните закони на любовта и божествената аванта. Нали искате да получите отговори на жизнените въпроси. Тогава напред – четете, осмисляйте и действайте. Абсолютно е забранено да си правите експерименти с живота, защото в края на дните си може да се наложи да си кажете: „С експеримента нищо не излезе, защото експериментаторът беше идиот“. казва самият узбек за изданието.

Книги от Мирзакарим Норбеков тук

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!