На фокус
Начало / България / Норбеков лично ще представи „Опитът на един глупак“ в „Хеликон – България“

Норбеков лично ще представи „Опитът на един глупак“ в „Хеликон – България“

Световноизвестният Мирзакарим С. Норбеков ще представи лично третата част на най-популярната си книга „Опитът на един глупак“. Премиерата ще се състои на 7 ноември в столичната книжарница „Хеликон – България“, а началният час е 16:00.

Норбеков е популярен с философията си, с която опитва да помага на хората да открият своето многообразие, да намерят вътрешния си мир и наистина да опознаят себе си. За последователите си той е учен-изследовател, доктор по психология и педагогика, автор на много патентовани научни изобретения и открития, художник, композитор, писател, артист, спортист, треньор, с черен колан по карате. Мирзакарим Норбеков е суфи, странстващ дервиш, както той сам казва потомък на Авицена – основоположник на медицината, Омар Хаям – блестящ астроном, виден математик, известен лечител, забележителен автор, велик философ.

„Човек сам минира щастието си и сам обезврежда поставените от него мини. Ако искате да разберете защо полово силните мъже никога не са бедни, как да се справите с трудностите на преходната възраст, да отгледате деца, а не бодливи кактуси и в същото време да изградите собствен безотказен генератор на доходи, потопете се в „Опитът на един глупак 3“ на Мирзакарим Норбеков, във вълшебните закони на любовта и божествената аванта. Нали искате да получите отговори на жизнените въпроси. Тогава напред – четете, осмисляйте и действайте. Абсолютно е забранено да си правите експерименти с живота, защото в края на дните си може да се наложи да си кажете: „С експеримента нищо не излезе, защото експериментаторът беше идиот“. казва самият узбек за изданието.

Книги от Мирзакарим Норбеков тук

Богато разнообразие от над 20 000 заглавия. Поръчай добри книги от Helikon.bg или на 02 460 40 40!