Начало / България / Подаръци и изненади очакват феновете на Зоела, които си купят книгата й (видео)

Подаръци и изненади очакват феновете на Зоела, които си купят книгата й (видео)

7 екземпляра „Girl Online и рокбожественярското момче от Бруклин”, подписани лично от Zoella, очакват своите собственици, обявиха българските издатели на книгата на световноизвестната влогърка Зоела.  Дългоочакваното издание ще бъде в книжарниците от днес, 26 октомври.

Издателите на книгата – „Кръгозор“, са подготвили изненада за най-нетърпеливите читатели. Първите, купили книгата в седем книжарници в страната – в София, Пловдив, Стара Загора, Варна, включително „Хеликон Бургас“ – ще получи уникален  екземпляр с автограф от авторката и еко торбичка с цитат от Зоела.

В някои книжарници всички желаещи ще имат шанс да се снимат с макет в реален ръст на Зоуи Съг, както е рожденото име на Зоела. Всеки ще може да изпрати снимката си за публикуване във „Фейсбук“  и да спечели тениска с цитат от книгата.

От „Кръгозор“ ще организират и томбола в създадено за целта фейсбук приложение, като всяка книга съдържа талон с уникален код за регистрация в играта. Наградите са: уикенд за двама в Лондон, продукти с марката Zoella и др.

Зоела нашумя в социални мрежи като „YouTube“ и „Twitter“, където има съответно 9 милиона и 3 милиона последователи.  През 2011 и 2012 г. тя спечели наградите на „Cosmopolitan”, съответно за най-добър блог за красота и за най-добър влогър за красота. През следващите две години получи престижната награда на BBC Radio 1 Teen Awards за най-добър влогър две поредни години.

Сред феновете на Зоела у нас са поп-певицата Сантра, едни от най-любимите български влогъри Stefie, inStanT, FlapaBoom и Gergana Dimitrova (MakeUpTipsByGeri), които заснеха специално видео за книгата й.

 

 

 

Свързани заглавия

Излезе продължението на „Girl Online“ от Зоела

Уби ли видеото книжната звезда? Възходът на авторите от „Youtube“

„Girl Online” на Зоела в книжарниците от 26 октомври

Фотоконкурс предшества публикуването на „Girl Online” на Зоела (видео)

Дебютният роман на интернет звездата Зоела ще излезе и на български

От „YouTube“ звезди към автори на бестселъри

„YouTube“ звездата Зоела с нова книга в края на годината

„Girl Online“ тук

Прочетете още

171465_b

Топ 10 на „Ню Йорк Таймс” за най-продаваните книги в САЩ

Бестселър листата на „Ню Йорк Таймс” е една от най-авторитетните в света. Класацията беше обновена …