Начало / България / Премиера на „Фейсбук щастие“ в „Хеликон-България“

Премиера на „Фейсбук щастие“ в „Хеликон-България“

„Фейсбук щастие. Социалната мрежа за един по-добър свят“ на Ангел Тодоров ще бъде представена на 1 октомври, четвъртък, от 18,30 ч в столичната книжарница „Хеликон-България“.  Водещ на премиерата ще бъде Христо Атанасов, експерт в областта на дигиталния маркетинг.

Книгата е свежо и непринудено четиво, предназначено за хората, които имат достъп до най-популярната социална мрежа в България. Авторът излага клопките на фейсбук общуването и предлага съвкупност от техники за постигане на трайно удовлетворение от времето, прекарано в социалните мрежи. Докато съзнанието ни настоява, че не сме отговорни за своите негативни емоции, ние ще продължаваме да бъдем техни мишени.

Ангел Тодоров е участвал в създаването на различни медийни, търговски и социални онлайн платформи в страната и чужбина, съосновател е на Агенцията за социални медии „Онесто”. В качеството си на специалист в областта на социалната комуникация, той показва как да извличаме радост от споделянето в социалната мрежа, защото обратното води до недоразумения, загуба на лично време и усещане за непълноценност.

„Фейсбук щастие. Социалната мрежа за един по-добър свят“  тук

Прочетете още

6b56a25ebe3b5f68accdb8ceeb7f5484

8 цитата за новогодишната баница

Ще я направят още по-вкусна… Пък и началото на 2019-а ще е неповторимо! Книгите могат …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *