Начало / Читатели / „Магазинчето на мечтите” от Мена ван Праг (ревю)

„Магазинчето на мечтите” от Мена ван Праг (ревю)

Мариета ИВАНОВА

„Магазинчето на мечтите” е книга с докосване кадифе. Това е книга с аромат на черешов пай, изпечен в ранна пролетна утрин. Това е книга с шепот на дантели, плахи влюбени погледи и притаени усмивки… Това е история за надеждите, вторият шанс и силата на любовта…

На малка уличка в Кеймбридж, едно магазинче за рокли и собственичката му даряват на всяка жена, прекрачила прага увереност, смелост, сила…

Ета Спаркс има специална дарба. Тя умее не просто да съчетава цветовете и материите. Тя може да вижда под твърдата обвивка на хората. Тя разчита сърцата им като отворена книга. Тя усеща от какво се нуждаят. От какво се страхуват. За какво копнеят.

Изстрадала голямата любов, сега Ета иска да помогне на внучка си да отвори сърце за своята. Но стената, зад която Кора е зазидала чувствата си е прекалено висока. Единственият човек, който може да я изкачи е Уолт – интровертен собственик на малка книжарничка… и вълшебен глас. И Ета е убедена, че тези двама души, които са родени един за друг, ще намерят пътя към съвместното щастие… с малко побутване, може би. Но всички знаем, че да познаеш любовта не винаги е лесно, дори и да се блъснеш в нея.

„Магазинчето на мечтите” е сладка като черешов пай, с хрупкава коричка, поръсена с пудра захар. От нея звучат приятна музика, поезия и класическа литература. Тя е нежна като сатен, фина като брюкселска дантела и красива като китайска коприна. Тази книга е за любителите на романтика и търсачите на истинска любов.

  „Магазинчето на мечтите” тук

Прочетете още

717bd38a-8921-42b8-8152-92dd06ce00b8

„Пробуждането“ на Стойчо Керев – лек срещу безразличието

Заглавие, което разбулва тайни и предсказва бъдещето Третата книга на популярния наш журналист, а вече …