Начало / България / Психологът Лучия Джованини ще изнесе лекции и ще представи нова книга в България

Психологът Лучия Джованини ще изнесе лекции и ще представи нова книга в България

Всепризнатият експерт по консултативна психология, невролингвистично програмиране и невросемантика Лучия Джованини ще изнесе три лекции в България. Специалистката ще пристигне у нас на 10 октомври, малко след появата на книгата й  „Освободи живота си“ на българския книжен пазар, съобщиха от „Колибри“.

Италианката ще говори пред аудиторията си на теми, свързани с личностно развитие и социално осъзнаване.

„Освободи живота си“ ще излезе на 14 септември. Книгата е полезен  наръчник за себепознание, който има за цел да помага на читателите да излязат от капана на собствените си стереотипи. С помощта на техниките и упражненията, които Джованини е разработила на базата на практическия си опит, любопитните могат да се научат да разпознават клопките по пътя към щастието.

Наричат Лучия Джованини „италианската Луиз Хей“, а работата й се отличава с особена синергия между традиционна психология, мотивационни практики и антични ритуали, а семинарите й са посещавани от хиляди хора по целия свят. През 1999 г. създава асоциацията BlessYou!, която се занимава с личностно и социално осъзнаване, а заедно със съпруга й Никола са основатели на Свободния университет по еволютивно израстване.

Прочетете още

50906953_2223181614587138_2498911697658445824_n

Финал на кампанията за най-дълго любовно писмо в България за 2019 г.

Ден преди финала сме на романтичната кампания за написване на най-дългото любовно писмо в България …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *