Начало / България / „Топлофикация София“ раздава книги вместо хартиени фактури

„Топлофикация София“ раздава книги вместо хартиени фактури

„Топлофикация София” ще раздаде 100 книги на съвременни български автори на отказалите се от хартиени сметки, съобщи официалният сайт на монополиста. Инициативата започна миналия месец и ще продължи до октомври. Всеки месец 20 клиента , които са заявили отказ да получават хартиени сметки и са преминали на електронна фактура ще получат книга от съвременен български автор. Част от книгите ще бъдат и с автографи от авторите.

Печелившите ще бъдат определяни на томболен принцип като абонатните им номера ще бъдат изтегляни на 30-то число всеки месец. Първите късметлии ще бъдат обявени този месец. Те ще получат персонално писмо на посочения от тях е-mail адрес, а абонатните номера ще бъдат обявявани и на toplo.bg и фейсбук страницата на компанията.

“Подбрали сме десетте най-популярни съвременни автори с последните им книги. Вярваме, че тази инициатива ще се хареса на хората, защото от една страна връща на дневен ред удоволствието от четенето, и от друга припомня, че с нещо много лесно като заявяването на е-фактура можем да помогнем за опазването на околната среда”, обясниха от компанията.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

marquez-gabriel-adv-obit-slide-lp84-superjumbo

Нова книга на Маркес излиза десетилетие след смъртта му

Скоро у нас ще се появи отново и „Сто години самота“ En agosto nos vemos, …