Начало / Свят / Марк Уебър разкри скандални тайни от кухнята на Формула 1 в книга

Марк Уебър разкри скандални тайни от кухнята на Формула 1 в книга

Бившият пилот на Ред Бул във Формула 1 Марк Уебър излезе с болезнени откровения за скандалите си със Себастиан Фетел, докато двамата бяха съотборници в новоизлязлата си автобиографична книга. Австралиецът разкри, че техният прословут инцидент с отборните заповеди по време на малайзийското Гран При през 2013 г. е довел до решението му да напусне отбора.

Книгата се казва „Up Front” и е написана в съавторство със Стюарт Сайкс. В нея той разказва за най-успешния сезон на отбора си „Ред Бул“ през 2010 г.

„Изглежда, че мисълта да бъда по-бърз от него, просто не му понасяше. Той винаги изтъкваше други причини. С годините осъзнах, че избухванията му идват, когато си мисли, че е направил достатъчно, но реалността сочи точно обратното. Аз си мисля, че ако действително си дал всичко от себе си във въпросния ден, трябва да поемеш удара мъжки. Арогантността на Себ не му позволяваше да признае, че е сбъркал, и той винаги си го изкарваше на отбора, вместо помогне на екипа си“, разкрива Уебър в книгата по адрес на Фетел.

Богато разнообразие от над 35 000 заглавия.
Поръчай добри книги от Helikon.bg!

Прочетете още

IMG-20230928-WA0000

Лорън Магазинър: Разгледах български митове и легенди, определено има от какво да се вдъхновя!

Американската авторка на детската поредицата „Митичните“ даде интервю за българските читатели  Лорън Магазинър дебютира у …