Начало / България / Френска еротична трилогия излиза на български

Френска еротична трилогия излиза на български

Нова еротична трилогия, хвърляща ръкавица на екранизирания бестселър „Петдесет нюанса сиво“ на Е Л Джеймс, ще излезе на български. От 23 февруари в книжарниците може да бъде намерена  първата част на сагата на Ема Марс – „Хотели, Първа стая“ . Издател е „Колибри“. Досега трилогията „Хотели“ на френската авторка е преведена  на 15 езика.

Изтънчен по френски и щедър на изненади, романът „Хотели, Първа стая“ запознава читателя с Анабел Барле, по баща Лоран – млада, неуверена в себе си жена, която е завършила журналистика, но допълва доходите си като компаньонка в агенция „Нощни красавици”. Всяка следваща нощ, прекарана в някоя от стаите на хотел „Шарм”, всяка следваща страница от тайнственото й тефтерче разбужда задрямалата й емоционалност и я изправя срещу набор от предразсъдъци. Тези свои преживявания героинята описва със смущаваща откровеност и чувство за хумор, водена от убеждението, че истинската свобода граничи с желанието, на което си се отдал докрай.

Ема Марс е писателка на 20, 30 или 40 години. Тя е на възрастта, която желае и живее живота в своето въображение, защото обича да прекрачва границата между реалност и проза. Понякога прекалява както в романите си, така и в собствения си живот. Това прави живота й интересен и тя се надява това да се вижда и в книгите й.