Начало / България / Книжарница „Хеликон” отвори врати и в Сливен

Книжарница „Хеликон” отвори врати и в Сливен

Веригата „Хеликон” отвори на нов обект в центъра на Сливен от днес 2 декември, неделя.  Той се намира на  ул. „Цар Освободител” № 28. Това е 18-ата книжарница на компанията, която тази година стана на 20 години.  

Новата книжарница отговаря на всички високи стандарти, които станаха запазена марка на „Хеликон”. Тя е раздвижена, с модерен дизайн, удобно разположение на книгите, хубаво осветление и професионално книжарско обслужване. Новият дом за любителите на литературата ще запълни един голям пропуск, който от години съществува в Сливен – един от най-развитите по времето на Възраждането в духовно отношение градове. Родното място на интелектуални колоси от ранга на Антон Йоанович, Иван Селимински, Добри Чинтулов,  Константин Константинов, Радой Ралин, проф. Иван Славов, Юлия Кръстева досега изпитваше остра липса на модерна книжарница.

В новата книжарница „Хеликон“ ще се предлагат широк спектър от стоки, които, съчетани с хубава книга, са най-добрите подаръци. Клиентите имат на разположение биощанд, секции с игри за малки и големи, ключодържатели, бележници, книгоразделители, календари, електронни четци, ваучери за подаръци – богат асортимент от стоки, които са отлично решение за предстоящата Коледа.

Официалното откриване на „Хеликон-Сливен” ще се състои в четвъртък , 6 декември.

През 2012 г. веригата „Хеликон” се разшири с две нови книжарници в София и обновена в Стара Загора.

Прочетете още

244100_b

Топ 10 на „Хеликон” за най-продавани книги (18 март – 24 март)

ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА 1. Най-мрачното изкушение от Даниел Лори 2. През август ще се видим от …